mandag den 7. januar 2013

God terapi

Sådan er det for mig med strikning. Det går ganske vist ikke helt så hurtigt, som tidligere, men jeg strikker. Jeg nyder så meget at kunne slippe tankestrømmen, når jeg sidder med pindene i hænderne. Alene bare det at sidde stille med garn og pinde mellem hænderne har virket på mig, også selv om der ikke nødvendigvis blev strikket en masse. Jeg har gjort det SÅ meget gennem de sidste måneder. Siddet med hænderne begravet i garnet, strikket lidt ind i mellem, men ellers bare siddet. Måske har Dina ligget i skødet og mine hænder har nusset hende i pelsen, det har også været godt. Bare at sidde og kæle i hendes pels uden at tænke på noget som helst. Derfor er det heller ikke lige frem overvældende, hvad der er at vise frem af resultater, for eventuelle nysgerrige. Jeg fik dog lavet denne lille sag inden jul.


Opskriften på den fine kjole har jeg fundet i et norsk ugeblad og den er strikket i Drops merino på p. 2½. Jeg har lavet den i str. 1 år og den blev givet til min kusines lille pige. Hun havde den på i julen, hvor jeg så hende, men desværre sansede jeg ikke lige at få taget et billede af den lille Emma i kjolen, det kan være jeg husker det næste gang.

Nu er jeg i gang med et projekt jeg har fundet i et amerikansk strikkehæfte, nemlig Pan Am jakken fra Interweave Knits, Winter 2011. Du kan se den her, hvis du vil vide hvordan den kommer til at se ud. Det varer nok lidt endnu inden min er færdig.

8 kommentarer:

 1. Sikke en sød kjole.
  Godt at høre at du får strikket :-)

  SvarSlet
 2. Det er bare så hyggeligt at strikke. Dejligt, at du kan nyde det! (Dina nyder det nok også, tror jeg.)
  Kjolen er virkelig sød.

  SvarSlet
 3. At sidde med en Coton i skødet og bare mærke pelsen er jo terapi i sig selv. Og Dina har nok ikke været utilfreds, kan jeg forestille mig.

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin, Charlotte, og jakken du linker til er bare så flot! At sidde med en hund eller kat er den dejligste form for terapi - lige nu ligger Sofus her ved siden af mig.

  SvarSlet
 5. Hej Charlotte
  Jeg er ny her på din blog, men jeg bliver ganske bestemt hængende :-)
  Den lille kjole er rigtig sød, men Pan-Am jakken ..... hold da op.
  Den er jeg bare NØDT til at strikke på et tidspunkt, så nu har jeg købt opskriften. Tak for inspirationen :-)
  Venlig hilsen Pia

  SvarSlet
 6. Sikken en yndig lille kjole og en fin gave. Strik ER terapi og hvor er det godt, vi kan strikke :-)

  Godt nytår :-)

  SvarSlet
 7. For sulen da noget lækker strik du viser frem... Jeg håber du snart er ovenpå igen; det er hårdt at ryge helt ned og ramme bunden. Har også selv været godt på vej i den gale retning den sidste tid, men synes det lysner lidt igen...
  Sender en masse positive tanker til dig...

  Kh Britta

  SvarSlet
 8. Strikning og kreativitet i det hele taget er efter min mening nogle af de bedste terapiformer, der findes!

  SvarSlet