torsdag den 6. september 2012

Farveladeleg

En ubehagelig hjertebanken og søvnløshed har sendt mig til tælling. Jeg ved det... Jeg har vist haft lidt for meget om ørerne og nu må jeg betale. Det var bare ikke lige sådan jeg havde tænkt mig at min friuge skulle bruges. Ikke nok med at jeg måtte bruge næsten hele min ferie på at være godt og grundigt forkølet, nu er den gal igen. Jeg nyser og nyser og er lukket i næsen - det er godt gjort. Mon min krop prøver at fortælle mig noget. Og kom nu ikke og sig, at jeg skal passe på mig selv...Jeg ved det jo godt, men hvordan gør man lige det? De tre første dage i denne uge er gået med at hvile og forsøge og sove. I nat er det heldigvis gået nogenlunde. I dagtimerne er der blevet blundet lidt og jeg har absolut intet lavet ud over at hækle lidt, det er det eneste jeg kan tage mig sammen til. Dejligt er det med alle de skønne glade farver, de gør godt, mon ikke nok jeg skal komme hel og fin ud på den anden side, jeg skal bare lige huske bremsen og så, at det er ok at sige NEJ!!!

5 kommentarer:

 1. Jeg har tænkt mig at gå på deltids-efterløn i næste uge. Måske vil du med????? Så kan vi jo altid komme tilbage, hvis der er nogen, der opdager det på arbejdet, ti, hi.

  Du ved det godt. Jeg ved det godt. Hvorfor er det så så svært at drosle ned?
  Pas godt på dig selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Eva. Der er vist desværre ikke noget der hedder efterløn for mit vedkommende, men det ville være dejligt. Men at passe på sig selv... Jeg troede jeg gjorde det, men det er vist ikke helt godt nok. Tak for dine ord:-)

   Slet
 2. Åh - hjertebanken er så ubehageligt når man skal sove.... Den tur var jeg igennem i foråret. Du er NØDT til at få slappet af.
  Forkølelsen ved vist også lige, hvilke næser der har lidt for travlt! Rigtig god bedring og en masse varme tanker.

  SvarSlet
 3. Takker Christunte. Jeg prøver og prøver det med at slappe af. Jeg har heldigvis fri hele denne uge og skal først møde ind onsdag i næste uge, hvis jeg ellers er klar. Det værste er altså det med søvnløsheden, jeg er SÅ træt! Skal heldigvis lige en tur forbi lægen her i formiddag.

  SvarSlet
 4. Det er nemlig o.k. at sige nej, Charlotte!
  Jeg håber, du har det bedre nu en måned efter, du havde det dårligt!

  SvarSlet