fredag den 22. juni 2012

Rastløs

er jeg. Og jeg glæder mig bare til den lille hund igen er klar til leg. Lige i dette øjeblik ligger hun bedøvet på dyrlægens bord og får øjet kontrolleret, det er altså noget skidt. Vi troede hun havde fået noget i øjet, men det viser dig, at Christian, i et øjebliks tankeløshed, havde sparket sine sko af forleden dag, og den ene sko havde ramt Dina i hovedet/øjet. Han havde ikke fortalt det, for hun havde ikke reageret på det. Først da vi begyndte at tale om hendes øje og han kunne se den var helt gal, kom han spagt og fortalte, hvad der var sket. Helt elendig er han nu, for han ville jo absolut ikke gøre Dina ondt. Mon ikke nok hun skal blive klar til leg igen, jeg håber det og gerne snart. Mens jeg venter på et opkald fra dyrlægen om, at hun er klar til afhentning, tror jeg lige støvsugeren skal luftes, den er Dina nemlig ikke så vild med, så hun vil sikkert sætte pris på, at der bliver støvsuget inden hun kommer hjem igen.

5 kommentarer:

 1. Åh nej, stakkels dreng og stakkels hund. Mon ikke snart Dina er ovenpå igen, så hele familien kan få en god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Janne, det håber jeg, hunden er heldigvis ret hårdfør, er tidligere sluppet fra en påkørsel uden mén, så mon ikke også dette går. Det er værre med drengen, han bliver vist først rigtig glad igen, når han ser hunden bliver frisk, men så kan han vel lære lidt af det:-)

   Slet
 2. Åh nej, hvor er det synd for både Dina og Christian. Jeg håber det lille pus snart er frisk igen, så knægten får ro i sjælen.
  Go' weekend til jer...
  Kh Britta

  SvarSlet
 3. Det er jo, hvad der sker. Men slet ikke sjovt. Og især ikke, når man var den, der kom til det. Jeg krydser fingre for hurtig bedring til den smukke.

  SvarSlet
 4. God bedring til Dinah og jeg håber også at Christian snart får det bedre, det var jo et uheld, jeg kan lige føle hvor slemt han har det.

  SvarSlet