lørdag den 2. juni 2012

Den smukkeste park,

jeg længe har set, er Rhododendronparken i Brønderslev. Desværre er det en kort periode de for alvor står i flor, men når man det, er det et fantastisk syn. Billederne taler vist for sig selv.

Vi kørte en tur op for at se parken i sidste weekend og jeg ville gerne have alle sorterne hjem i min lille have. Det går vist ikke, men så er godt vi ikke har så langt til Brønderslev, jeg er sikker på vi skal forbi igen om ikke andet så næste forår. Ind til da, kan jeg glæde mig over at jeg havde husket kameraet denne gang. Og godt det samme, for Familien Svane havde unger og de var altså noget SÅ kære, hvor ville jeg gerne have rørt ved de små dunede unger, men svanemor holdt godt øje med mig. Mens svanefar lige svømmede sig en lille tur. 

2 kommentarer:

  1. Fantastiske farver! De dr svane-babyer er totalt nuttede, men forældrene har man ikke lige lyst at blive uvenner med.....

    SvarSlet
    Svar
    1. Absolut ikke. Flere skilte i parken advarede faktisk også om, at svanerne kunne være aggresive i yngleperioden, så det var med at holde afstand:-)

      Slet