torsdag den 7. juni 2012

En stor og en lille

Der har været gang i lidt oprydning i mine strikkekurve. Jeg har to og de står altid fremme. Den store er den jeg som regel opbevarer de ufærdige projekter i og projekter der faktisk er færdige, men endnu mangler montering. Den har været fyldt til bristepunktet og faktisk var flere projekter ved at falde ud over kanten. Den lille undertrøje jeg strikkede i sidste uge var lidt for stram i halsen, så den skulle pilles op og laves løsere. Et par futter var forlængst færdige og skulle syes sammen og filtes. Et par pandebånd der har ligget hele vinteren skulle monteres og endelig skulle der hæftes ender på mit vingefang, så det kunne blive vasket og spændt ud. Alt det er nu gjort og se lige hvor smukt det vingefang blev. Jeg er så vild med det. Du kan læse lidt mere om det her.

Der er nu den fineste orden i den stor strikkekurv. Der ligger kun min Swing "a la Falkenberg", en Drops cardigan, påbegyndte hæklede dækkeservietter, som jeg endnu ikke har vist frem, på trods af at det nok et næsten et år siden jeg begyndte på dem og så min KAL Mystery shawl.

Min lille strikkekurv er den, der indeholder det netop igangværende og den jeg flytter med rundt alt efter hvor jeg lige sidder og strikker. Lige nu er der smidt noget garn i jeg havde liggende og som jeg vil forsøge at lave en lille jakke af, som er ønsket af en af mine kusiner, til hendes datter på 1/2 år. Jeg har endnu ikke talt med min kusine og ved faktisk slet ikke hvilke forventninger hun har til garn og farve osv, men om ikke andet kan jeg måske lave en prototype, som kan ende ud i en opskrift, hvem ved. Jeg tror dog mit Mystery Shawl skal bytte kurv, for jeg har netop modtaget clue nr. 2 i postkassen og det trækker lidt mere i mig end en jakke jeg selv skal prøve at lave en opskrift på. Jeg kunne selvfølgelig takke nej til udfordringen, men jeg synes faktisk det er lidt spændende at se om jeg i det hele taget kan finde ud af at lave en opskrift frit efter et billede af en model der tilsyneladende er hot.

4 kommentarer:

 1. Uhh, det er ikke saadan med alle de UFO'er, naar man har mega-lyst til at starte paa noget nyt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, men det er godt rent mentalt ind i mellem at få ryddet lidt op:-)

   Slet
 2. Jeg er helt fjollet med dit vingefang. Kan man mon finde en dansk udgave?

  SvarSlet
  Svar
  1. susanne, det er absolut ikke en svær opskrift, jeg kan godt hjælpe dig med den, giv mig lige et par dage, så skal jeg prøve om jeg ikke kan oversætte den:-)

   Slet