lørdag den 14. april 2012

God tur

Så er ældste sønnen sendt af sted til London. Jeg er sikker på han får en skøn tur, for han var fuld af glæde og forventning. På banegården skulle han lige følges ned i tunnellen og vises op på perron 3. Halvejs oppe på perronen vendte han sig mod mig og sagde: "Mor, nu tror jeg godt jeg selv kan finde vej, du kan godt bare gå nu". Sådan, venligt men bestemt. Ok, tag den mor, jeg er ikke et lille barn længere og du må altså lære at give slip. Ja, ja, det er jo dejligt han kan og vil, det bør jeg vel i grunden glæde mig over. Men hold nu op, hvor er det svært.

Der er bagt pizzasnegle og boller til madpakken, og med 15 pizzasnegle og 10 boller skulle han nok kunne komme et pænt stykke til London uden at være nødt til at betale i dyre domme for at købe mad i tog og på færge. Jo han ved godt hvor man kan spare og han har sat pris på at mor kunne overtales til at bage.

2 kommentarer:

  1. ja, det er lidt svært at give slip...jeg sender min ældste hjemmefra om et par måneder...det ene øjeblik har jeg det ok med den beslutning, det næste øjeblik kan jeg næsten ikke overskue, at jeg ikke skal se ham hver dag mere...og så flytter min ældste altså kun 4 timer væk :) og til den dejligste by, Aalborg :)så mon ikke jeg futter til Aalborg ´lidt oftere end førhen? ;)

    SvarSlet
  2. Anne, Anders skal heldigvis kun være væk i lille uge, men han er jo heller ikke så gammel endnu. Spændende for din søn at skulle til Aalborg, håber han kommer til at trives her, i "min" by:)

    SvarSlet