mandag den 2. april 2012

Det er vist ikke for sent endnu

Jeg er altid i rigtig god tid når der skal pyntes til jul, så jeg har god tid til at nyde julepynten. Sådan er det bare sjovt nok aldrig med påsken. Jeg synes faktisk at det er rigtig hyggeligt med påskepynt også, og jeg har flere fine ting, jeg glæder mig over at finde frem. Jeg får det bare aldrig rigtig gjort så tidligt, at jeg har god tid til at nyde det. Nu har jeg jo selvfølgelig været på arbejdet hele sidste uge og havde derfor ikke så meget tid, men jeg er så heldig at have fri nu og resten af ugen, bortset fra et lille byt i weekenden, så jeg må vist hellere få lidt sat frem inden det ender med at blive for sent.

Pynter du også til påske?

2 kommentarer:

  1. Jeg ejer ikke påskepynt. Det har aldrig rigtig fanget mig. Der er servietter med kyllinger, og jeg kan godt finde på at købe sådan en påskeblomst med et æg og en enkelt kylling, men ellers ikke.
    Men det er hyggeligt at komme hjem til ungernes bedsteforældre og se de små æg og kylliger. Så det er jo ikke fordi, jeg ikke kan lide det.

    SvarSlet
  2. I år syntes jeg godt vi kunne holde lidt igen ligesom jeg også syntes det var ved at blive lidt for overpyntet til jul, men den gik ikke. Min mand, der kommer fra et hjem med lutter arkitekttegnede møbler og meget få pyntegenstande og stort set ingen jule og slet ikke påskepynt, går hvert fuldstændig amok med pyntning og vælter til jul nisser ud over det hele ot il påske kyllinger ænder og andet fjerkræ ud over alt og hiver grene ind med æg. Jeg undrer migs tadig selvom vi ahr boet sammen i 35 år, at en barndom uden pynt kan have den effekt så mange år efter så jo du kan tro her er pyntet.

    SvarSlet