fredag den 20. januar 2012

Jeg drømmer...

...om ferie. Ferie som i sommerferie i Østrig.


 
Der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg er glad for mit arbejde og min arbejdsplads.
Men nogen gange ville jeg ønske jeg havde et 8-16 job mandag til fredag og fri hver weekend, jul, påske, pinse o.s.v. Og med mulighed for at få 3 ugers sommerferie hvert år sammen med min familie i børnenes skoleferie.

I år kan det desværre kun blive til to uger. To uger der er placeret, så det nærmest bliver umuligt for os at komme på ferie i mere end den ene af dem. Vi havde egentlig talt om at køre en tur til Østrig i år efter to år, hvor vi ikke har haft råd til andet en at være hjemme. Vi har godt nok været heldige at have fået mulighed for at låne et sommerhus sidste år og forrige år lejede vi et meget billigt. Det har været dejlige og hyggelige ferier, men i år skulle det være, i år ville vi mere.

Det blev der så sat en stopper for med vores feriemøde, ØV! Èn uges ferie i Østrig, dét er altså for lidt, det tager jo også tid at komme frem og tilbage, når vi skal køre selv. Nu leder jeg med lys og lygte efter en sød kollega, der kan tage to vagter for mig, så jeg får tre ugers sammenhængende ferie. Så vi kan komme til Østrig. Det vil være SÅ skønt hvis det kan falde i hak. Indtil da må jeg bare drømme og håbe vi kan få noget at bo i, hvis der går orden i ferieplanen for mit vedkommende. SUK!

6 kommentarer:

 1. Åh hvor jeg dog kender det. Jeg tænker, at du også blev træt af et 8-16 job og du vil savne dine ugentlige fridage :-) Hvor mange timer er du ansat pr. uge?

  SvarSlet
 2. Sådan er det også her hos os... Min mand kan også kun få to ugers sammenhængende ferie i perioden uge 26-32, og han er jo i forvejen kun hjemme i weekenden - og ofte kun ca. 1½ døgn. Vi vil gerne til Nordkapp engang; det er næsten umuligt, da det jo skal være midt på sommeren. Kent har prøvet at ha' et 8-16 job; det er slet ikke ham; så vi må jo vælge mellem pest og kolera... ;o) Vi kender det kun alt for godt, så du kan tro jeg forstår dig... ;)
  Go' weekend til dig og familien.
  Britta

  SvarSlet
 3. Jeg krydser vildt fingre for at I kommer afsted. Østrig er fantastisk. Var jo i Graz i maj,og sikke en oplevelse.

  SvarSlet
 4. Bebiane, der er ingen tvivl om at du har ret. Mine ugentlige fridage er guld værd.

  Nordkapp, det lyder vildt spændende, mon ikke det pludselig lader sig gøre:-)

  Lin, vi har jo som du kan se været i Østrig før og det er absolut vores foretrukne feriested:-)

  SvarSlet
 5. Jeg håber for dig, at du finder en sød kollega. Det kan jo være, I kan hjælpe hinanden :)

  SvarSlet
 6. Hej Charlotte. I skal da på ferie. Du må tage sagen i egen hånd. Hvis du ikke kan få det til at passe og det kommer til at gå ud over børnenes skole, så tag dem ud af skolen. Det sker der ikke noget ved. MAnge tager deres børn ud en uge for at tage på skiferie. Måske kunne I tage afsted den sidste uge inden sommerferien eller nuppe den første uge hvor skolen er startet i august.

  Jeg ville ingen betænkeligheder have ved at gøre det. Og jeg tror også der er rigtig mange skolelærere der kunne finde på det.
  knus Louise, som glæder sig til at lære at hækle. Måske vi kigegr forbi i weekenden

  SvarSlet