torsdag den 26. januar 2012

En sjælden gæst

Det kan man vel godt være på sin egen blog. Jeg forstår ikke hvor tiden bliver af. Mon det bliver bedre, når de små firebenede snart forlader os. Det kan kun tiden vise. Når jeg sidder her, nyder jeg tiden og hygger mig rigtig meget med at kigge rundt på en masse spændende og inspirerende blogs og drysser da også en lille kommentar i ny og næ, men jeg ved det er en tidsrøver, og måske af den grund bliver der ikke kigget forbi så flittigt, som jeg egentlig gerne ville.

Selv om disse kære små stjæler det meste af min tid, så sover de jo også ind i mellem, men da er det rengøring der fylder på programmet. Strikkepindene er fuldstændig "kolde" og uden gløder for tiden. Det er helt og aldeles uhørt. Når jeg kigger rundt omkring bliver jeg helt frustreret over at jeg ikke kan tage mig sammen. Der er SÅ mange spændende projekter jeg godt kunne tænke mig at lave og jeg har også garn liggende til endnu andre projekter, jeg aldrig er kommet i gang med... Nå, men det kommer vel igen om ikke andet, så måske når de små vinker farvel alt alt for snart.

6 kommentarer:

 1. Jeg kan også forestille mig, at sådan 4 små uldtotter kræver lidt tid til rengøring og opmærksomhed.
  Garnet kan holde sig. Det er jeg ganske sikker på.

  SvarSlet
 2. Jeg kan slet ikke stå for bilederne af dine små hvalpe, men forstår dig fuldstændig. Det er et stort arbejde - jeg husker det fra vores killinger.

  SvarSlet
 3. Susanne, det er absolut et must med gulvvask mindst én gang om dagen:-)

  Madame, det er selvfølgelig et stort arbejde, men jeg hygger mig med det og mit køkkengulv har aldrig været så rent som lige nu. Det er bydende nødvendigt. Og billederne - Åh ja, jeg er ikke nær hurtig nok, der er SÅ mange sjove situationer:-)

  SvarSlet
 4. Man kan da ikke have tid til andet med fire saadanne smaa levende bamser omkring sig.

  SvarSlet
 5. De er helt vidunderligt søde :) Det er et stort arbejde med hvalpe men også dejligt. Der er så tomt, når de er rejst til nye, forventningsfulde, kærlige hjem. Vi har prøvet det to gange :)
  Kommer tid kommer råd. Jeg kunne også godt bruge et par timer mere om dagen til blog og strik.

  SvarSlet
 6. hej med dig. Tak for hæklekursus - det var dejligt. Du får snart dit garn og hæklenål igen:-)
  kh Louise

  SvarSlet