fredag den 1. juli 2011

Lykken er

at gå i fodboldskole. I hvert tilfælde hvis man som mine tre "små" drenge er bidt af en gal fodbold.


Hver morgen i denne uge er de glade smuttet afsted og heldigvis kun med regn i går, hvor de fik lov at være i hallen hele dagen. Hvordan det gik med 100 tilmeldte børn, meldte historien intet om, men det havde været sjovt, det var de enige om.

Tænk engang at kunne stå op og følges som de bedste kammerater i verden hver eneste morgen gennem hele barndommen. Jeg ved ikke om det er fordi de er trillinger eller om de er ekstremt harmoniske børn, men det er meget sjældent de skændes. Bevares de kan da godt være noget på nakken af hinanden, men det varer sjældent særlig længe ad gangen og bedst som de lige har været uenige om et eller andet - vupti! så er de igen de bedste venner i verden. Hvor må det være skønt for dem, gad vide om de selv ved hvor heldige de er.

Jeg elsker mine drenge og glæder mig SÅ meget på deres vegne over hvor stor glæde de har af hinanden - ikke bare disse tre små fodboldtosser, men dem alle fire. Tænk engang at man kan være så heldig at få så dejlige børn. Kan næsten ikke vente til at tilbringe min ferie sammen med dem og deres lige så dejlige far. Jeg er et heldigt menneske.

7 kommentarer:

 1. Ja, du er heldig, Charlotte! Hvor må det være dejligt at være trilling og at have gode venner hele tiden! Jeg var enebarn, til jeg var 8 år og ville frygtelig gerne have haft nogle søskende, der var tæt på i alder.

  SvarSlet
 2. Sikke en rigdom.
  Mine drenge elskede også at gå på fodboldskole.

  Og mine 4 har så megen fornøjelse af hinanden. En stor, stor glæde for mig.

  SvarSlet
 3. Så store og pene de er :) God sommer

  SvarSlet
 4. sikke nogle skönne drenge du har! og ja, du er heldig.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 5. Sikke nogle flotte fyre :-)
  Her i huset stod fodboldskolen også i høj kurs i nogle år. Et dejligt arrangement i en ferie, der hurtigt kan blive lang for drengene.
  Ja - de er en gave - vores dejlige unger. Jeg kan godt forstå, at du føler dig heldig.

  SvarSlet
 6. De er da for søde.... (Selv om de sikkert bliver vildt sure, hvis de finder ud af at blive kaldt sådan noget!)
  Hvor er det skønt at have sine 2 bedste venner om sig hele tiden!

  SvarSlet