mandag den 25. juli 2011

Hyggelig afslutning

Vores sidste feriedag i danne omgang blev brugt på en tur til Skagens Gren. Drengene har aldrig været der tidligere og ville gerne se hvor Kattegat og Skagerak ramler sammen. Det skal jeg ellers lige love for der var rig mulighed for i går. Der blæste en kraftig vind og der var masser af skum på bølgerne.Som drenge nu kan være, mine i særdeleshed, så skulle man jo lige helt ud til spidsen og også lidt længere. Inden Christian nåede helt så langt snublede han dog og kom helt ned på maven ude i vandet vel at mærke. Stakkels dreng så våd han blev. Han tog det dog i stiv arm, morede sig faktisk vældigt over den tur. Heldigt at vi, inden vi nåede så langt, havde været på café og fået kaffe, så vi skulle bare hjem. Christian kom af det våde tøj og blev pakket godt ind i et tæppe, så gik det fint og han fik varmen igen.

Vi kunne more os og grine hele vejen hjem, mens vi talte om hvilken oplevelse det også havde været at være på Fru Møllers Antikcafé. Her havde vi nemlig indtaget kaffe, thé og børnene varm kakao inden vi nåede helt til Skagen. Caféen ligger i Ålbæk og jeg havde læst om den hos Irene. Den er bestemt et besøg værd, man kan få den lækreste gammeldags æblekage, blandt andet - UHMMM!!!


Nu kalder hverdagen og hele 7 aftenvagter ligger forude, velkommen tilbage fra ferien...

4 kommentarer:

 1. Sikke dejlige billeder, men det var synd, I ikke havde bedre vejr. Det ser nu ud som om, I alle nød det alligevel :-)

  SvarSlet
 2. Så var der altså andre drenge end mine der aldrig havde været på Grenen..godt at se I også havde en god tur derop.;)

  SvarSlet
 3. Det ligner en dejlig dag. Og selvfølgelig skal rigtige drenge prøve kræfter med vandet. Heldigt at cafeturen ikke var planlagt efter Grenen.

  SvarSlet
 4. Det ser ud til, at I har haft en dejlig dag, selv om vejret ikke var det bedste:-)

  SvarSlet