onsdag den 13. februar 2013

Familieforøgelse


For godt 14 dage siden nedkom Dina med fire skønne hvalpe. Desværre var den ene ikke levedygtig pga. en stor ganespalte, som gjorde det umuligt for den at indtage føde uden det kom i luftvejene. Heller ikke ved hjælp af flaske eller sprøjte lykkedes det, så lille Bravehart (som drengene kaldte ham) blev kun ét døgn gammel. De tre andre hvalpe to hanner og en tæve, var til gengæld rigtig fine og trives over al forventning. De vokser og vokser og jeg kan blive helt i tvivl om de overhovedet kommer til at gå, så fede de efterhånden er:-)


Ikke længe efter fødslen kom  den sødeste barselsgave fra faren til hvalpene, eller selvfølgelig hans familie. Et hjerte til Dina og et lille pivdyr til hver af hvalpene, som de selvfølgelig skal have med sig, når de rejser fra os og til deres nye hjem.


Og lige præcis nye hjem er fundet til dem alle. Igen med dette kuld har vi været heldige at finde de skønneste familier til vores hvalpe. Vi glæder os meget over det og den interesse de tre familier allerede viser. Inden længe kan de komme på besøg og få lov til at se deres kommende lille hund. Så kæmpe en glæde der følger med så dejlige små væsener. Jeg elsker det.

9 kommentarer:

 1. Tillykke med familieforøgelsen. Trist med lille Bravehart, men sådan er naturen jo så grusom sommetider. Sød tanke med barselsgaven fra den " stolte" fader.
  Det må virkeligt være dejligt at følge sådan noget småkravl.

  SvarSlet
 2. Ej hvor er de altså bare søde!! Og faderen hedder Hugo? Det hedder vores hund også (;o) tillykke med dem!

  SvarSlet
 3. De er så søde alle tre. Og du Charlotte er den dejligste hundemor. Vi glæder os til at se den lille familie ( og jer selvfølgelig) *smil*

  SvarSlet
 4. Tillykke - de er da bare helt vildt nuttede! Hvor er det sødt med barselsgaven.

  SvarSlet
 5. My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs.
  But he's tryiong none the less. I've been using WordPress on a number of websites for about a year and am concerned about switching to another platform.
  I have heard great things about blogengine.
  net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it?
  Any help would be greatly appreciated!

  Look at my site instant payday loan

  SvarSlet
 6. Åårrrhhh - hvor er de dejlige! Lige til at nusse og kysse og kigge på og så lige nusse igen :o) God fornøjelse med dem.
  Kh
  Susanne i Silkeborg

  SvarSlet
 7. Hvor er det sjovt at sådan nogle plettede basser bliver til de fineste hvide skønne dyr. Tillykke med dem. Uh, jeg bliver næsten hvalpetrængende.

  SvarSlet
 8. Hvor er de kære - det må være sjovt at følge dem, mens de vokser op og bliver store nok til at få nye hjem.

  SvarSlet
 9. So many more than money, it occurred to me that a lot of this advice can be used towards blogging, as good.


  Also visit my blog: click here
  Also see my web page - click here

  SvarSlet