mandag den 27. februar 2012

Skøn ferie

Den er godt brugt og billigt til salg. Faktisk er det ikke mig der har haft ferie, men min familie, men at jeg har haft friuge sammenfaldende med børnenes vinterferie skal jeg ikke klage over.

Vi har været en tur i Danland i Gråsten og der var skønt. Efter at være kommet godt af med vores fire små hvalpe, var det godt lige at komme lidt hjemmefra. Vi boede i et skønt feriehus og der var dejlig tid til afslapning og hyggeligt samvær for både børn, hund og voksne. Jeg er næsten ved at tro, at drengene har udviklet svømmehud mellen tæerne, for de fik tilbragt vældig mange timer i det svømmeland der var på stedet. Fri afbenyttelse var med i prisen og det skal mine drenge ikke høre mere end én gang, de elsker vand. En anden af stedets faciliteter var en welnessafdeling, det var dog ikke til fri afbenyttelse, men der var snart ikke grænser for hvad der kunne tilkøbes her af skønne behandlinger. Alt lige fra tyrkiske hamambade og hotstone massage til ansigtsbehandlinger og drømmebade. Jeg måtte simpelthen have en wellness massage og det er det bedste jeg har gjort for mig selv meget længe.

Billedet er lånt på Fiskenæs' hjemmeside. Det er fra et af de berømte drømmebade, hvor der kommes æteriske olier i vandet, så badet kommer til at virke afslappende, opfriskende eller romantisk:-)

Nu kalder så hverdagen igen. Bunken af vasketøj er bearbejdet i weekenden og min vagtuge starter kl. 15, så jeg kan lige nå et par pinde på mit tæppe inden jeg skal af sted.

Må du få en god start på din uge:-)

6 kommentarer:

 1. Det lyder som den dejligste ferie, Charlotte - og med fristende tilbud til både dine drenge og dig selv. Jeg gad godt prøve sådan en wellness-massage :-)

  SvarSlet
 2. Dejligt at komme lidt væk, det ser også hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
 3. Ih altså. Der var der, vi tilbragte en lille uge sidste sommer. Det var så godt.

  SvarSlet
 4. Madame, det var SÅ skønt. Hvis vi skal der ned igen, skal jeg lige spare lidt sammen inden, så jeg kan prøve lidt mere:-)

  Bebiane, det var skønt at komme lidt hjemmefra og der var rigtig hyggeligt.

  Susanne, så må du give mig ret i at det er et skønt område og nogle rigtig hyggelige huse:-)

  SvarSlet
 5. Det ser mildt sagt dejligt ud:)
  Sådan en opladning kunne jeg godt bruge.

  SvarSlet
 6. Og særligt på denne årstid, ikke sandt, Eva:)

  SvarSlet