fredag den 3. december 2010

Aldrig før...

...har jeg prøvet at strikke sokker, men hvad gør man ikke, når en af sønnerne mangler ragsokker til støvlerne. Det har tidligere været mormor, der har leveret sokker, men hun har hænderne fulde for tiden, så jeg måtte selv i gang.

Hu hej, hvor det gik. Nu var det jo selvfølgelig også tykt garn, Ragg - strømpegarn fra Hjertegarn, og tykke pinde nr. 4½, men de blev faktisk rigtig gode og Christian, han er glad:) Da sokkerne var færdige sagde han: "mor, hvad skal du så strikke nu?", jeg svarede, at jeg har flere projekter i gang, som jeg nok kunne finde på at strikke lidt på;) "Jamen jeg kunne faktisk godt bruge et par nye futter også, de gamle er altså for små, mor." Hvad gør man så... smiler og glæder sig over at ungerne er blevet så store og skønner på det hjemmestrikkede og så begynder man selvfølgelig på endnu et par futter, som højst sandsynligt bliver til 3 eller 4 nye par, for pludselig er der flere der samstemmende har for små futter i vinterkulden:)

8 kommentarer:

 1. Ja arbejdsløs bliver man ikke så hurtig når man har børn...strømperne er da smarte og ser dejlig varme ud.

  SvarSlet
 2. Hej. Strømper er super dejligt mellem-arbejder.
  Jeg har altid gang i strømper så jeg har noget "hovedet-under-armen-strik".
  Men prøv lige at lave dem på rundpind næste gang istedet for strømpepinde. Jeg er bare slet ikke til strømpe pinde efter jeg læret den anden teknik.
  www.paapinden.dk har en super god instruks til det. Du skal bare have en lang rund pind 80 cm er god.
  Prøv det!!!! ;-)
  Heidi

  SvarSlet
 3. ja, jeg strikker en del strömper, men mit yndlingsstrik bliver de nu aldrig, synes de er kedelige. men, det er nok alligevel det mest eftersögte af mit strik og bliver fuldt opskattet.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Din drenge er heldige, at du skan strikke futter og sokker til dem :-) Hvor er det også hyggeligt, at de sætter pris på det, du selv strikker! Jeg håber, du er blevet rask igen, Charlotte - rigtig god weekend!

  SvarSlet
 5. Hvordan går det med helbredet?
  De strømper er rigtig fine. Jeg har strikket så mange strømper før i tiden, men har "glemt" det lidt de senere år. Det er nu et skønt "ind-imellem-håndarbejde".

  SvarSlet
 6. Nu ved du vel at du kommer til at strikke mange flere strømper? :-) Men det er nu et dejligt ind-i-mellem-projekt.
  Lige en lille ting, det er lidt svært at læse rød skrift på den røde baggrund. :-(

  SvarSlet
 7. Du er en sød og tålmodig mor.
  De vil elske dine strikkede strømper resten af deres liv!
  Når du får din præmie, så husk at strikke nogle til dig selv også.

  SvarSlet