onsdag den 23. november 2011

Med hastige skridt

nærmer vi os december. Det kan da ikke passe, jeg må vist lige tjekke kalenderen igen. Jo den er go' nok det er i dag den 23. november. Om 4 dage begynder julen - næsten da -, F I R E dage. Da er det i hvert tilfælde 1. søndag i advent og hos os er det lig med juleri og pynten op til den skønne højtid. Det er vist ikke for tidligt at gøre de 96 små pakker klar, som jeg ved drengene endnu ikke er blevet for gamle til selv om de er 12 og 14. De første 48 har jeg pakket ind her i formiddag, heldigt at jeg har formiddagene for mig selv, ellers ved jeg ikke hvornår jeg skulle kunne gøre det, det må jo gerne stadig være en overraskelse, selv om de ikke længere tror på hverken julemanden eller nisserne.

Jeg er slet ikke klar i år. Jeg ved godt hvad det skyldes... En lille hund bliver mere og mere tyk som dagene går og al tvivl er efterhånden manet fuldstændig til jorden om kun to uger skal fødekassen være klar. Det skal den være ca. to uger inden hun føder, så hun kan nå at vænne sig til den og "bygge rede" deri. Om to uger vil man også, hvis man er heldig, kunne mærke de små bevæge sig, hvis man holder hånden på maven af den lille tykke hund:) Jeg glæder mig.

3 kommentarer:

 1. Hvis jeg havde været i nærheden, så var jeg kommet forbi. Bare for at mærke. Ikke på drengenes pakker, men på Dinas mave.

  SvarSlet
 2. Susanne, du skulle være SÅ velkommen, det kunne være hyggeligt:)

  SvarSlet
 3. Åh, hvor jeg husker.....96 små pakker, men desværre er ungerne nu så store så de små pakker ville ruinere os, hvis de skulle indeholde ting, som både ville glæde og gavne lidt, så den tid er forbi hos os.
  Og tillykke med den kommende familieforøgelse - jeg vil følge den med spænding.

  SvarSlet