onsdag den 27. marts 2013

Swing Swagger Drape


En ex-kone til én af Palles barndomsvenner er inkarneret strikker. Forleden viste hun på facebook en skøn jakke hun skulle til at i gang med. Hold nu op en skøn sag. Jeg blev lidt nysgerrig og surfede lidt rundt. Det resulterede i at jeg i dag efter arbejdet kunne åbne en skøn pakke, posten havde leveret. Jeg kunne ikke nære mig. Bogen hedder Swing Swagger Drape - Knit the colors of Australia. Jeg har købt den på Amazon og bliver vist ikke uden strikketøj i lang lang tid;-)


lørdag den 23. marts 2013

Mit skønne trekløver


Er efterhånden ved at være klar til at rejse fra mig. De to hanner bliver hentet i morgen og tæven bliver hentet mandag. Utroligt så hurtigt de sidste 8 uger er gået. Nu kan vi så for alvor begynde at tælle ned til vi selv får vores nye lille pigehund. Flere har spurgt hvorfor vi ikke beholder en af Dinas egne hvalpe. Det er meget enkelt, for det første var alle tre afsat allerede inden hun fødte, ja nærmest inden hun blev drægtig:-) og for det andet, så vil vi gerne bruge deres far til videre avl og det duer jo ikke, hvis han er far til den pågældende hvalp. Så vi tilfører nyt blod, så vi kommer langt uden om indavl. Men resten af aftenen skal bruges i selskab med de små, de skal nydes max. inden det meget snart bliver flyttedag.

fredag den 15. marts 2013

Stor underholdningsværdi

har de små uldtotter vi en kort stund endnu har i vores fold.

De er slet ikke til at stå for og det er svært at finde tid til ret meget andet end at nyde dem fuldt ud. Næste weekend er det slut, men så kan vi begynde at glæde og til vi selv skal have endnu en lille hvalp selv. Hun er bestilt og kommer om ca. 6 uger. Åhh! som jeg glæder mig.

fredag den 8. marts 2013

Udskudt

Er perlen. Jeg var forbi Designværkstedet i Aalborg, hvor de forhandler Rowan garn og efter at have set og mærket på det garn der er brugt til den, er jeg slet ikke i tvivl. Den SKAL laves i det originale garn. Det betyder så bare at projektet er blevet udskudt, for jeg har ikke lige pengene til den endnu. Må vist vente til jeg har hørt fra "skattefar", så håber jeg bare det bliver til min fordel, hvad "han" har at meddele. Ventetiden bliver dog ikke lang, for nu havde jeg jo "gravet" Americanoen frem, så jeg har kastet mig over jakken fra hæftet jeg fik af Bebiane. Samtidig med at jeg sender hende en venlig tanke.